center dehtenje

Tedenski protokol zdravja

Zdravje je način življenja. Zakaj so nekateri bolni in drugi zdravi? Kaj naredijo zdravi, da so zdravi? In kako si lahko zdravje povrnemo? Med pogovorom ozavestite trenutni življenjski slog in ugotovite, kaj je pripeljalo do težav, nezadovoljstva, simptomov nelagodja, bolezni. Razmišljali boste o počitku, o gibanju, o delu,… Kaj je zdravje, ni dovolj le vedeti, pridobljene informacije boste postopoma vnesli v vaš vsak dan. To ni vedno lahko in ne očitajte si, če vam je doslej spodletelo, ker ste na kaj pozabili takoj, ko ste se počutili malo bolje.

Vsakdo potrebuje občasno pomoč pri usmeritvi k novim, primernejšim izbiram, s katerimi dosegate visoko vibracijo zdravja. Zdravje ni zunaj vas, zdravje je v vas samih! V vas se pretaka močna življenjska sila, ki jo je treba vzpodbuditi in slišati!

Zaradi hitrega tempa preslišimo ta glas, hitimo ves dan, da bi opravili čim več, uredimo vse za otroke, starše, za nas pa ostane le malo časa. Ali pa nasprotno preživljamo ves dan sami, tudi to je lahko zelo stresno. Marsikdo ne verjame, da je lahko nekdo, ki je ves čas doma, povsem izgorel. Pa je to vendarle pogosto. Verjeti, da vam bo zgolj enkraten obisk pri zdravniku ali zdravilcu ali pa jemanje tabletk prineslo zdravje, pomeni verjeti v pravljice.

Pomembno je tudi vaše socialno okolje, hrana in čista voda, primerna vrsta in količina gibanja, ritem in količina spanja, delovna obremenitev, razvijanje odpornosti na stresne dogodke in nenazadnje redna sprostitev in dovolj počitka. Najprej morate ozavestiti, kaj je povzročilo, da se ne počutite dobro ali da ste zboleli. Kaj opustiti in kaj vpeljati? Če ste prebrali do tu, je čas, da postanete sami sebi najpomembnejši. Čas in pozornost najprej posvetite sebi. Zdravje je najprej duševno, čustveno in šele potem fizično.

 Nina vam lahko pri tem pomaga. S podporo do zdravja!

Najboljša naložba za vse življenje.

Tedenski protokol zdravja

Kontaktirajte nas za termin.

Scroll to Top