dogodki
TEČAJ RADIESTEZIJE z g. JOŽETOM MUNIHOM 25. in 26. septembra 2021
datum dogodka:

Vabimo na vedno razprodan certificiran osnovni tečaj radiestezije z g. Jožetom Munihom, priznanim strokovnjakom, avtorjem številnih knjig, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let!

Zakaj bi se udeležili delavnice?

Prebujajoči se vedno bolj zavedamo energij okolja in ljudi. Vedno dalj časa želimo preživeti v naravi. Instinktivno se nekje naše telo počuti bolje in čudovito je to ozavestiti. Z radiestezijo lahko dobre točke ali območja tudi izmerimo. 

Na tečaju se boste naučili odgovoriti na vprašanja, ali vam odgovarja določena hrana, odgovorili si boste na vprašanja o vrtu, hiši, ali ima vaša postelja za vas primerno lego, ali je voda zdravilna in primerna za pitje, o odnosih itd… Nihalo pa lahko vprašate še kup drugih reči.

Tečaj poteka dva dni v treh delih po tri ure. 

Program: 

Sobota, 25. septembra: 10 ih  – 13 ih: 

Osnove radiestezije, kakšno in kdaj lahko uporabljamo nihalo in prve meritve.

Naučili se bomo, kako izbrati in kako držati nihalo in izvajali ter primerjali meritve. 

Po odmoru za kosilo 

od 14 ih do 17 ih se učimo zaznavati in meriti energijo v prostoru. Cilj je, da vsi    

                        izmerimo enako. 

Nedelja, 26. septembra: od 10 ih  – 13 ih: delo v naravi

Odpravili se bomo v naravo, iskali bomo dobre točke narave, merili energijo vodnega izvira, naučili se bomo postaviti energijski tročan, ki je nekoč že bil osnova za postavitev energijskih temeljev bodoče hiše. 

Na tečaju boste prejeli podloge za izvajanje meritev in na koncu boste prejeli potrdilo Jožeta Muniha o opravljenem tečaju.

Na razpolago bodo tudi radiestezijska nihala karnak po ceni 25 eur ter brošura Korak v radiestezijo po ceni 10 eur. Prispevek za udeležbo na tečaju je 135 eur.  

Število udeležencev vedno razprodane delavnice je zelo omejeno. Udeležbo si zagotovite s prvočasno prijavo na mail dehtenje@gmail.com in plačilom udeležbe. Ob prijavi dobite točne informacije.Tečaj bo potekal v centru Ljubljane. Možno je tudi prenočišče po ceni 28 euro. Ob izkazanem interesu dobite več info o namestitvi. 

O delu gospoda Jožeta Muniha: z nihalom je obiskal skoraj pet tisoč vodnih izvirov doma in v tujini. Zadnja leta poleg voda intenzivno raziskuje stara, že pozabljena svetišča naših prednikov in dobre energije narave. Je strasten raziskovalec zdravilnih energij narave, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let. Napisal je številne knjige in članke: Zdravilni izviri, Čaščenje narave in kozmičnih sil, Zdravilna moč vodnih izvirov na Tolminskem, Geomantija v trikotniku, Skrivnosti žive vode, Kamnite sestre zvezd – megaliti naših prednikov, je soavtor knjige Energija, ujeta v kristalu soli, Megalitska svetišča, Megaliti naših prednikov, Krog pod Krnom z radiestezijskega in geomantičnega vidika itd. Uspešno izvaja osnovne in nadaljevalne tečaje radiestezije po Sloveniji in vodi po energijsko lepih kotičkih Slovenije.


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o dogodku ali prijavo nam pišite.

Preverite tudi
druge naše delavnice:

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll to Top