delavnica
TEČAJ RADIESTEZIJE z g. JOŽETOM MUNIHOM 1. in 2. oktobra 2022


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Vabimo na vedno razprodan certificiran Osnovni tečaj radiestezije z g. Jožetom Munihom, priznanim strokovnjakom, avtorjem številnih knjig, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let! Morda bo to tudi zadnja delavnica v ljubljani,

Zakaj bi se udeležili delavnice?

Prebujajoči se vedno bolj zavedamo energij okolja in ljudi. Vedno dalj časa želimo preživeti v naravi. Instinktivno se nekje naše telo počuti bolje in čudovito je to ozavestiti. Z radiestezijo lahko dobre točke ali območja tudi izmerimo. 

Na tečaju se boste naučili odgovoriti na vprašanja, ali vam odgovarja določena hrana, odgovorili si boste na vprašanja o vrtu, hiši, ali ima vaša postelja za vas primerno lego, ali je voda zdravilna in primerna za pitje, o odnosih itd… Nihalo pa lahko vprašate še kup drugih reči.

Tečaj poteka dva dni v treh delih po tri ure. 

Program: 

Sobota, 1. oktobra 2022: 9.00  – 12.00: Osnove radiestezije, kakšno in kdaj lahko uporabljamo nihalo in prve meritve.

Naučili se bomo, kako izbrati in kako držati nihalo in izvajali ter primerjali meritve. Izmerili bomo auro. S seboj lahko prinesete nakit, kamen, amulet…

Po odmoru za kosilo 

od cca 13.30 ih do 16.30 se učimo zaznavati in meriti energijo v prostoru.

Cilj je, da vsi izmerimo enako. 

Nedelja, 2. oktobra 2022: od cca 9.00 ih  – 12.00 ih: delo v naravi

Odpravili se bomo v naravo, iskali bomo dobre točke narave, merili energijo vodnega izvira, naučili se bomo postaviti energijski tročan, ki je nekoč že bil osnova za postavitev energijskih temeljev bodoče hiše. Odpravili se bomo do megalitskega kroga, kjer bo izkušnja še posebej zanimiva!

Na tečaju boste prejeli podloge za izvajanje meritev in na koncu boste prejeli potrdilo g. Jožeta Muniha oziroma Zavoda energijske poti Tolmin o opravljenem tečaju.

Na razpolago bodo tudi radiestezijska nihala karnak po ceni 30 eur ter brošura Korak v radiestezijo po ceni 15 eur. Prispevek za udeležbo na tečaju je 165 eur.  

Število udeležencev vedno razprodane delavnice je omejeno. Udeležbo si zagotovite s pravočasno prijavo na mail dehtenje@gmail.com in plačilom udeležbe. Ob prijavi dobite točne informacije. Tečaj bo potekal v Ljubljani. 

O delu gospoda Jožeta Muniha: z nihalom je obiskal skoraj pet tisoč vodnih izvirov doma in v tujini. Zadnja leta poleg voda intenzivno raziskuje stara, že pozabljena svetišča naših prednikov in dobre energije narave. Je strasten raziskovalec zdravilnih energij narave, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let. Napisal je številne knjige in članke: Zdravilni izviri, Čaščenje narave in kozmičnih sil, Zdravilna moč vodnih izvirov na Tolminskem, Geomantija v trikotniku, Skrivnosti žive vode, Kamnite sestre zvezd – megaliti naših prednikov, je soavtor knjige Energija, ujeta v kristalu soli, Megalitska svetišča, Megaliti naših prednikov, Krog pod Krnom z radiestezijskega in geomantičnega vidika itd. Uspešno izvaja tečaje radiestezije po Sloveniji in vodi po energijsko lepih kotičkih Slovenije. Tečaj smo že izvedli septembra 2021, in aprila in junija letos. Bilo je navdušujoče. Koliko znanja! Hvaležni g. Munihu za iskrivo predajanje bogatega znanja. 

Scroll to Top