center dehtenje

Sanjsko Rojstvo® Saphire® Imagery

Sanjsko Rojstvo® (DreamBirth®) je sitem kratkih, preprostih vaj (vizualizacij), zasnovanih posebej za nosečnost in porod. Razvila jih je psihologinja in učiteljica tehnik podob (Saphire® Imagery), dr. Catherine Shainberg, za podporo družinam v času pričakovanja novega družinskega člana. A nabor vaj nam pomaga tudi v vsakdanjih situacijah. 

DreamBirth® nas poveže s svojim notranjim jezikom sanj, ki je obstajal pred besedami, ki pripada vsem nam in ki govori neposredno telesu. To je jezik naše domišljije, intuicije in naših sanj. Z vajami lahko preoblikujete, spreminjate in brišete prepričanja in vzorce, ki ovirajo vaše projekte, odnose ali vaše zdravje in dobro počutje.
Delate jih lahko kjerkoli in zelo hitro vplivajo na vaše telo, čustva, um in celo na ljudi, ki jih imate radi. Vaje so izjemne, skoraj čarobne v svoji moči in v tem, kako se po njih počutite.

“Porod in sprejem novorojenčka ob prihodu na svet sta ključna dogodka v življenju ženske in družine. Ko ženska rodi s svojimi lastnimi močmi, ob ljubeči podpori svoje družine in z obzirnim vodstvom strokovnjaka, je to eden najmočnejših, najintimnejših in najpomembnejših dogodkov v njenem življenju.” (H. Rinehart, porodničarka)

Špelo kontaktirajte na mail: spela@mojadula.si

“Porod sem doživela kot nekaj zelo lepega in po njem sem se počutila neverjetno zmagovalno. Zmagala sem nad strahovi, dvomi in nad prejšnjo slabo izkušnjo. Zmagala je moja ženska moč, ki je bila prej skrita, a sedaj najdena. Hvala Špela, da si verjela vame, me spodbujala, mi stala ob strani in mi tako omogočila, da sem občutila svojo resnično moč.”

Sanjsko Rojstvo®

Kontaktirajte nas za termin.

Scroll to Top