delavnica
Pogovor o ščitnici: poned., 20 decembra 2021, 16.30 do 18.30


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Pogovorimo se o ščitnici. 

Mnogo ljudi se sreča s težavami ščitnice, bodisi, da deluje preveč ali premalo. Nekateri imajo težave zelo dolgo. A to res ni potrebno. Težave se da pogosto odpraviti na povsem naraven način, precej hitro in enostavno. Prepričanje, da se da težave rešiti le z jemanjem tablet ali operacijo ali obsevanjem, je preseženo. 

Težav se lahko znebimo na neinvaziven način, ko ozavestimo vse, kar nam je ščitnico spravilo iz neravnovesja. Tako sem si pozdravila ščitnico sama. 

In tako se težav lahko otresete sami tudi vi.

Ozdravitev je lahko naravna, hitra, preprosta in enostavna!!!

Se ves čas počutite utrujeno, brez volje, imate težave z nihanjem teže, suho kožo, palpitacijami oziroma razbijanjem srca, spanjem, očmi, dojkami, vam izpadajo lasje? In še bi lahko naštevali težave s koncentracijo, izgubo spomina, težko vstajanje,… Bi želeli vedeti, kako se znebiti težav in v svoje življenje ponovno vnesti energijo in radost ter zdravje? Ja, je možno! Vedno več nas je, ki smo težave odpravili na povsem naraven način. Spregovorili bomo tako o artičokah in lanenem semenu, prebavi, kakor o nerazrešenem čustvovanju in osvetlili precej vidikov te kompleksne bolezni, od katere se lahko kar kmalu poslovite.

Zakaj so nekateri zdravi in zakaj drugi zbolijo?

Kaj počnejo zdravi drugače, da so zdravi?  

V predavanju oziroma pogovoru si bomo ogledali naslednja področja: 

 • delo, 
 • spanje in počitek, 
 • gibanje,
 • zobje in lasje,
 • bivanjsko okolje,
 • prijatelji in druženje
 • emocionalna plat življenja
 • življenjski pretresi in okoliščine
 • aktivna sprostitev?
 • prehrambeni in drugi dodatki? 
 • vsakodnevna prehrana

O izkušnjah

Pogovor vodim Nina. Na tem področju imam zelo verjetno daleč največ izkušenj! Žal. Zbolela sem namreč kar petkrat. Štirikrat sem se zdravila na klasičen način, petič pa sem se pozdravila sama. Konvencionalno, običajno zdravljenje je vsakokrat potekalo leto do dve. Zadnja ozdravitev, ko sem ozdravela na povsem naraven način, pa je trajala le dva meseca! Odslej je minilo že več kot deset let.

S hormonskim neravnovesjem sem se prvič srečala že v osnovni in drugič v srednji šoli. Tretjič sem manjkala celo leto na fakulteti in četrtič sem rabila več kot leto dni, da sem si opomogla po selitvi. Vsakokrat so me zdravili po leto in pol do dve. Ni bilo lahko. Vsakokrat je bil del telesa še bolj prizadet. Ko sem zbolela petič, mi je grozilo, da mi bodo odpovedale vse mišice in kosti. Svetovana in tudi vsiljevana mi je bila nujna operacija! Takrat sem se odločila, da poiščem in preskusim vse možne naravne načine, da se pozdravim. Presenečena sem ugotovila, da je ozdravitev lažja kot se je ves čas zdelo! Ko bi vse to vedela že prvič, ne bi zapravila vsaj pet let življenja. Preskusila sem mnogo komplementarnih metod, tako največje med njimi kot so ajurveda, tradicionalna kitajska medicina, homeopatija,… Preskusila sem nekatere suplemente oziroma prehranske dodatke. Seznanila sem se z naturopatijo, spoznavala kristale, preskusila karmično diagnostiko, bioenergijo, biblioterapijo, različne vaje za ščitnico, barvno terapijo, qi gong, jogo, življenjsko naravnanost, solno terapijo, prakticiranje radosti in še in še. Zdaj vem, kaj deluje in kaj ne. Napisala sem tudi knjigo Mali in veliki čudeži, v njej je v dodatku tudi poglavje o tem, kako sem si pozdravila ščitnico.

Odločila sem se povzeti svoje pozitivne izkušnje z mnogimi naravnimi tehnikami ozdravitve. Z veseljem jih deli z vami! 

Razvila sem protokol ozdravitve. 

Tako kot  hormoni sami zdrsnejo iz ravnovesja, se lahko sami v ravnovesje tudi povrnejo. 

Ne verjamete? No, potem pa začnemo z odpravo omejujočih prepričanj! 

V živo in kmalu! Vabljeni na predavanje/pogovor, ki bo v ponedeljek, 20. decembra 2021 od 16.30 do 18.30. Cena: 30 euro. Prosim za prijavo na mail: dehtenje@gmail.com. Ob prijavi dobite natančne informacije. Pogovor je možen tudi individualno in po telefonu. Več informacij po telefonu 041 410 439. Zelo mogoče, da bo to eden pomembnejših pogovorov, ki bo prispeval k vaši samoozdravitvi.

Prijave do zasedenosti mest. Število udeležencev oz. udeleženk je zaradi prostorskih danosti omejeno. Vljudno vabljeni!

Scroll to Top