delavnica
Uredi si ščitnico: ponedeljek, 20. junija 2022 18.00 do 20.30


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Uredi si ščitnico 

Mnogo ljudi se sreča s težavami ščitnice, bodisi, da deluje preveč ali premalo. Morda ste se s težavami šele srečali, morda jih imate že dolgo. Kakorkoli, ne rabite jih! Težave se da pogosto odpraviti na povsem naraven način, precej hitro in enostavno. Prepričanje, da se da težave rešiti le z jemanjem tablet ali operacijo ali obsevanjem, je preseženo. 

Težav se lahko znebimo na preprost način, ko ozavestimo vse, kar nam je ščitnico spravilo iz neravnovesja. Tako sem si pozdravila ščitnico sama. 

In tako se težav lahko otresete sami tudi vi.

Ozdravitev je lahko naravna, hitra, preprosta in enostavna!!!

Se ves čas počutite utrujeno, brez volje, imate težave z nihanjem teže, suho kožo, palpitacijami oziroma razbijanjem srca, spanjem, očmi, vam izpadajo lasje? In še bi lahko naštevali težave s koncentracijo, izgubo spomina, težko vstajanje,… Bi želeli vedeti, kako se znebiti težav in v svoje življenje ponovno vnesti energijo in radost ter zdravje? Ja, je možno! Vedno več nas je, ki smo težave odpravili na povsem naraven način. Spregovorili bomo tako o prehrani, prebavi, prehranskih dodartkih, kakor o nerazrešenem čustvovanju in osvetlili precej vidikov te kompleksne bolezni, od katere se lahko kar kmalu poslovite.

Zakaj so nekateri zdravi in zakaj drugi zbolijo?

Kaj počnejo zdravi drugače, da so zdravi?  

O izkušnjah

Pogovor vodim Nina. Na tem področju imam zelo verjetno daleč največ izkušenj! Žal. Zbolela sem namreč kar petkrat. Štirikrat sem se zdravila na klasičen način, s tabletami, petič pa sem se pozdravila sama. Zdravljenje s tabletami je vsakokrat potekalo leto do dve. Zadnja ozdravitev, ko sem ozdravela na povsem naraven način, pa je trajala le dva meseca! Odslej je minilo že več kot deset let.

S hormonskim neravnovesjem sem se prvič srečala že v osnovni in drugič v srednji šoli. Tretjič sem manjkala celo leto na fakulteti in četrtič sem rabila več kot leto dni, da sem si opomogla po selitvi. Vsakokrat so me zdravili po leto in pol do dve. Ni bilo lahko. Vsakokrat je bil del telesa še bolj prizadet. Ko sem zbolela petič, mi je grozilo, da mi bodo odpovedale vse mišice in kosti. Svetovana in tudi vsiljevana mi je bila nujna operacija oziroma radioaktivni jod! Imela sem dva meseca. Takrat sem se odločila, da poiščem in preskusim vse možne naravne načine, da se pozdravim. Presenečena sem ugotovila, da je ozdravitev lažja kot se je ves čas zdelo! Ko bi vse to vedela že prvič, ne bi zapravila vsaj pet let življenja. Preskusila sem mnogo komplementarnih metod… Preskusila sem nekatere prehranske dodatke. 

Zdaj vem, kaj deluje in kaj ne. Napisala sem tudi knjigo Mali in veliki čudeži, v njej sem v dodatku delno opisala, kako sem si pozdravila ščitnico.

Ker me mnoge prijateljice sprašujejo, kako sem si pozdravila ščitnico, sem se odločila povzeti svoje pozitivne izkušnje z mnogimi naravnimi tehnikami ozdravitve. Z veseljem jih delim z vami! Z udeležbo boste pridobili zavedanje, vedenje in znanje, kako si ščitnico povrniti v normalno delovanje. 

Enostavno in kompleksno hkrati. 

Tako kot  hormoni sami zdrsnejo iz ravnovesja, se sami v ravnovesje tudi povrnejo. 

Ne verjamete? No, potem je srečanje Uredi si ščitnico zares za vas!

Pogovor bo potekal od 18.00 do 20.30. Cena: 30 euro. Potrebna je prijava na mail: dehtenje@gmail.com. Ob prijavi dobite natančne informacije in informacije o plačilu. Zelo mogoče, da bo to eden pomembnejših pogovorov, ki bo prispeval k vaši samoozdravitvi.

Prijave do zasedenosti mest. Število udeležencev oz. udeleženk je zaradi prostorskih danosti omejeno. Vljudno vabljene in vabljeni!

Scroll to Top