delavnica
Uredi si ščitnico: torek, 18.04.2023 med 09.00 in 20.00


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Uredi si ščitnico 

Mnogo ljudi se sreča s težavami ščitnice, bodisi, da deluje preveč ali premalo. Morda ste se s težavami šele srečali, morda jih imate že dolgo. Kakorkoli, ne rabite jih! Težave se da pogosto odpraviti na povsem naraven način, precej hitro in enostavno. Prepričanje, da se da težave rešiti le z jemanjem tablet ali operacijo ali obsevanjem, je preseženo. 

Težav se lahko znebimo na preprost način, ko ozavestimo, kaj nam je hormone spravilo iz neravnovesja. Tako sem si pozdravila ščitnico sama. 

In tako se težav lahko otresete sami tudi vi.

Ozdravitev je lahko naravna, hitra, preprosta in enostavna!!!

Se ves čas počutite utrujeno, brez volje, imate težave z nihanjem teže, suho kožo, palpitacijami oziroma razbijanjem srca, spanjem, očmi, vam izpadajo lasje? In še bi lahko naštevali težave s koncentracijo, izgubo spomina, anksioznost, depresijo, težko vstajanje,… Bi želeli vedeti, kako se znebiti težav in v svoje življenje ponovno vnesti energijo in radost ter zdravje? Ja, je možno! Vedno več nas je, ki smo težave odpravili na povsem naraven način. Spregovorili bomo tako o prehrani, prebavi, prehranskih dodatkih, kakor o nerazrešenem čustvovanju, energijskih vzrokih in osvetlili precej vidikov te kompleksne bolezni, od katere se lahko kaj kmalu poslovite.

Zakaj so nekateri zdravi in zakaj drugi zbolijo?

Kaj počnejo zdravi drugače, da so zdravi?  In kaj počnejo bolni, da so bolni?

O izkušnjah

Na tem področju imam zelo verjetno daleč največ izkušenj! Žal. Zbolela sem namreč kar petkrat. Štirikrat sem se zdravila na klasičen način, s tabletami, petič pa sem se pozdravila sama. Zdravljenje s tabletami je vsakokrat potekalo leto in pol do dve leti. Zadnja ozdravitev, ko sem ozdravela na povsem naraven način, pa je trajala le dva meseca! Izboljšanje je nastopilo že po tednu dni, potem pa so hormoni prvič zdrsnili iz hipertirotičnega v hipotirotično stanje. Tako sem uvidela, kako močno so uvedene spremembe delovale! Ko sem ukrepe omilila, se je stanje uravnovesilo. Odslej je minilo že dvanajst let.

Zdaj vem, kaj deluje in kaj ne. Napisala sem tudi knjigo Mali in veliki čudeži, v njej sem v dodatku delno opisala, kako sem si pozdravila ščitnico. (Ni pa v njej opisan potrebni protokol ozdravitve.)

Ker me mnoge prijateljice sprašujejo, kako sem si pozdravila ščitnico, sem se odločila povzeti svoje dobre izkušnje z mnogimi naravnimi tehnikami ozdravitve. Z veseljem jih delim z vami! Z udeležbo boste pridobili zavedanje, vedenje in znanje, kako si ščitnico povrniti v normalno delovanje. 

Enostavno in kompleksno hkrati. 

Tako kot  hormoni sami zdrsnejo iz ravnovesja, se sami v ravnovesje tudi povrnejo. 

Ne verjamete? No, potem je srečanje Uredi si ščitnico pravo za vas!

Pogovor/delavnica poteka cca 1,5 do 2 uri oziroma po potrebi. Prispevek:  60 eur. Potrebna je prijava na mail: dehtenje@gmail.com. Ob prijavi dobite natančne informacije. Zelo mogoče, da bo to eden pomembnejših dogodkov, ki bo prispeval k vaši samoozdravitvi. Vzemite že zdravje v svoje roke in zaživite polno, zdravo in radostno. Življenje je vaše!

Nina

Scroll to Top