blog
Po tečaju radiestezije z gospodom Jožetom Munihom

Merjenje energije kamnov ali kako prostor napolniti z dobro enegijo

Tečaj radiestezije z g. Jožetom Munihom je bil delovno poučen, naporen a hkrati poživljajoč. Tečaj je sicer osnoven, a v resnici smo delali zelo kompleksne stvari. Naučili smo se npr. meriti delovanje čaker, poiskati in določiti dobre točke v prostoru, izmeriti in očistiti različne vode, ki so jih udeleženke in udeleženci prinesli s seboj…

Čeprav je bilo v notranjem prostoru prijetno, pa je zunaj v naravi še bolje. V nedeljo smo se odpravili na Kurešček in g. Munih nas je vodil do kamnov megalitskega kroga.

Zunaj kroga je očiščevalni kamen, kjer se človek lahko očisti slabe energije preden stopi v krog, saj se znotraj megalitskih kamnov energije ojačajo, bodisi negativne, bodisi pozitivne.

Mene je neverjetno navdušilo, ko sem z nihalom izmerila, da imajo kamni na obodu kroga energije v določenem zaporedju: astralni vidik, zemeljski vidik in kamen nebesnega značaja. Navdušena sem bila, ko sem se naučila to tudi izmeriti. Enako navdušena sem bila tudi, ko sem z nihalom lahko izmerila naboj kamnov, primernih za postavitev tročana, energijsko ugodnega trikotnika, s pozitivno in negativno stranjo!

Kdo bi si mislil, da ima lahko kamen – tako kot baterija – negativno in pozitivno stran? In da ni vseeno, kam katero stran obrneš? Dobro je vedeti, na kakšno mesto postaviš doma tudi kak kristal, saj tam energijo ojača, spet bodisi slabo, bodisi dobro.

Skratka, tečaj nam je ponudil uvid v razumevanje subtilnih energij, ki so jih poznali naši predniki, danes jih poznajo najbrž nekateri svečeniki, večinoma pa so ta znanja zastrta. Hvaležna sem, da smo imeli možnost vsa ta znanja sprejemati iz rok nekoga, ki se z merjenjem energij ukvarja že 40 let. S hvaležnostjo do g. Jožeta Muniha, ki je ta spoznanja pripravljen deliti, smo se poslovili. Zadovoljni smo, da lahko širimo tovrstno znanje, zato smo se odločili, da tečaj ponovimo konec proti koncu februarja 2022. Nina, september 2021.

Vika je zapisala:

Najkoristneje zame je izpadla meritev kakovosti prostora in iskanje točk.

Globok vtis je name naredilo zavestno spoznanje, kako ti lahko narava spregovori v svojem rahločutnem jeziku, ko se začneš resnično zanimati zanjo in je ne le doživljati kot sredstvo zadovoljitve svojih potreb, najsi bo čutnih ali fizičnih… september 2021.

Scroll to Top