blog
Pasti in nevarnosti zdravilstva

V Centru Dehtenje kultiviramo čudovite subtilne energije. Dobro zdravje in duhovnost hodita z roko v roki. Ko delujemo v svetovalni vlogi, se zavedamo pasti, ki jih zdravilstvo prinaša. Pri tem te lahko vzpodbujamo in ti pomagamo, a končni izzid je med tabo in Univerzumom.
Ne bomo ti rekli, da ti ni pomoči, kajti čudeži se dogajajo.
Ne bomo ti rekli, da rabiš samo določeno seanso, posvet ali terapijo in nobene druge!
Ne bomo te odvračali od obiska pri konvencionalnem zdravniku.
Ne bomo te priklepali na svojo storitev.
Vemo, da lahko ženske v zrelih letih postanejo zelo modre in razvijejo intuicijo, a vemo tudi, da se spregledane osebe lahko pričnejo ukvarjati z zdravilstvom, da bi se počutile pomembne in opazne. Zato pazimo, da nikoli ne rečemo; jaz te bom pozdravil, kajti pozdravil se boš vedno le sam. V Centru Dehtenje radi govorimo o komplementarnih metodah, ki so zdravilnemu procesu v oporo in podporo, namesto o alternativnih metodah zdravljenja. Terapevti različnih šol in smeri lahko k samoozdravitvi le doprinesemo, pomagamo, a ne moremo te pozdraviti.
Vedeti moramo, da dobimo tisto, kar mislimo, da je možno dobiti. Tu veliko vlogo igra naša biologija prepričanj in naš omejujoč ali odprt um. Pot pa ni le ena, ampak jih je veliko. Nina, februar 2021.

Scroll to Top