O nas

V Centru Dehtenje izvajamo in učimo čudovite tehnike za doseganje boljšega počutja in zdravja. Boljše zdravje in radostno življenje lahko dosegate z delom na sebi in s podporo raznih metod, ki so na voljo. Obstaja mnogo tehnik komplementarne nege, tu se ukvarjamo s temi, ki  zajemajo čudovite subtilne energije. Izboljšajte si zdravje na čustvenem, umskem, telesnem in energijskem področju. Tako prakticiramo Tesla metamorfozo, Dostop do akaše, Djotiš, Reiki, Intuitiven pristop v kombinaciji s karmično diagnostiko, Postavitev družine… Poleg energij telesa in skrbi za dušo, ki jih naslavljamo z Intuitivno terapijo v povezavi z AEQ somatiko, je na voljo učinkoviti Body fire wash, naslavljamo pa tudi razum s podporo pri oblikovanju Dnevnega protokola zdravja, Pogovori o vaši ščitnici, Life coachingom, Hipnoterapijo, vizualiziranjem ali tehniko Imagery,…

Na čustvenem nivoju odlično delujejo Cvetne esence ali Tapkanje za osvobajanje čustvenih blokad. Vedno bomo uživali v Šamanskem večeru s plesom.  Organiziramo Delavnice za širjenje zavesti in delavnice o tem, Kako si želeti, da se želje uresničijo. Redno vadimo energijsko prevodnost telesa z Qi gongom in izvajamo Skupinske meditacije. Tu so tudi Delavnice o predstavitvi pomena piramid in  merkab ter Delavnice priprave na porod,…

Zavedamo se tudi velikega povratnega vpliva prostora in barv na človeka. Zasledujemo opremljanje prostora, ki presega vizualni učinek, saj daje prednost izvrstnemu počutju v prostoru, torej upošteva prav vse čute – Good Energy Interior Design. Energijska kopel prostora ali Space fire wash s postavitvijo treh kamnov s potencialom je krona energijsko dobro urejenega prostora. Pripravili smo Razstave starih dišav, vintage parfumov, grafičnega designa Dechva in Ilustracije iz knjige Mali in veliki čudeži avtorice Nine Kaiser.

V Centru Dehtenje izvajamo in učimo čudovite tehnike za doseganje boljšega počutja in zdravja. Boljše zdravje in radostno življenje lahko dosegate z delom na sebi in s podporo raznih metod, ki so na voljo. Obstaja mnogo tehnik komplementarne nege, tu se ukvarjamo s temi, ki zajemajo čudovite subtilne energije. Izboljšajte si zdravje na čustvenem, umskem, telesnem in energijskem področju. Tako prakticiramo Tesla metamorfozo, Dostop do akaše, Djotiš, Reiki, Intuitiven pristop v kombinaciji s karmično diagnostiko, Postavitev družine… Poleg energij telesa in skrbi za dušo, ki jih naslavljamo z Intuitivno terapijo v povezavi z AEQ somatiko, je na voljo učinkoviti Body fire wash, naslavljamo pa tudi razum s podporo pri oblikovanju Dnevnega protokola zdravja, Pogovori o vaši ščitnici, Life coachingom, Hipnoterapijo, vizualiziranjem ali tehniko Imagery,…

Na čustvenem nivoju odlično delujejo Cvetne esence ali Tapkanje za osvobajanje čustvenih blokad. Vedno bomo uživali v Šamanskem večeru s plesom.  Organiziramo Delavnice za širjenje zavesti in delavnice o tem, Kako si želeti, da se želje uresničijo. Redno vadimo energijsko prevodnost telesa z Qi gongom in izvajamo Skupinske meditacije. Tu so tudi Delavnice o predstavitvi pomena piramid in merkab ter Delavnice priprave na porod,…

Zavedamo se tudi velikega povratnega vpliva prostora in barv na človeka. Zasledujemo opremljanje prostora, ki presega vizualni učinek, saj daje prednost izvrstnemu počutju v prostoru, torej upošteva prav vse čute – Good Energy Interior Design. Energijska kopel prostora ali Space fire wash s postavitvijo treh kamnov s potencialom je krona energijsko dobro urejenega prostora. Pripravili smo Razstave vintage dišav, grafičnega designa Dechva in Ilustracije iz knjige Mali in veliki čudeži avtorice Nine Kaiser.

Oglejte si tehnike in metode za doseganje boljšega počutja. Vabljeni, da nas vprašate ali se naročite.

Vsi dogodki, ki se odvijajo v našem centru, so namenjeni boljšemu zdravju in radostnemu življenju. Imejte se radi in poskrbite zase!

Prirejamo različne delavnice za različne starosti.

S prodajnimi razstavami podpiramo ustvarjalce in strasti. 

Nosilke storitev

Vsaka je predana  svojemu delu in poslanstvu.

Maja Tuškej

mag. Maja Tuškej,
Life coach, trenerka in coach Akademije Points of You, mednarodno certificirana NLP Trenerka,
imetnica licence za izvajanje psihometričnih testov PXT, bioresonančna terapevtka z licenco
Ministrstva za zdravje, izvajalka izobraževanj s področja osebne in poslovne rasti ter zdravega
življenjskega okolja.
Več kot 25 let je delala v velikem podjetju kot strokovnjakinja in vodja na področju kadrov in
organizacije. Ko je stopila na samostojno pot, se je posvetila ljudem in njihovi osebni
transformaciji. Njeno delo vključuje coachinge, pri čemer uporablja tudi napredno inovativno
coaching orodje Points of You, ki na kreativen in zanimiv način pomaga do pravih rešitev.
Njeno poslanstvo je pomoč ljudem vseh starosti na poti ustvarjanja sprememb, osebne
transformacije, zadovoljstva in uspeha.

Lilijana Pahor

Je menedžer vseživljenjskega izobraževanja. Je prva generacija kariernih coachev, ki je uspešno zaključila študij Kariernega coachinga v izobraževalnem programu Glotta Nove. Večletne delovne izkušnje je pridobivala v okviru dela v Ljubljanski banki, Iskra commercu Ljubljana, Stanhome Slovenija, Mestni knjižnici Ljubljana in Informacijskem servisu Borza dela. Je izvajalka izobraževanj v okviru Kariernega centra Univerze v Ljubljani, Psihiatrične klinike. Njene reference so tudi Center za zdravljenje odvisnih od prepovedanih drog, Cene Štupar, Ministrstvo za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti… Sodelovala in izvajala je izobraževanja v številnih mednarodnih (LinkINJob, EASY, Entitle, Lady Cafe, Karierni coaching in drugi), nacionalnih (Socialna aktivacija, Ferfl …) in lokalnih projektih (Bližnjice do dela in zaposlitve…). Prejemnica priznanja ACS za leto 2012.

Talita Taber

Bila je aktivna v projektu Skupaj za zdravje človeka, preko ekološkega in vegetarijanskega prehranjevanja, bivanja skupaj z naravo in v naravi.
Kmalu je stopila naprej še v svet komplementarnih metod samozdravljenja; zaključila je izobraževanje za prostovoljce pri spremljanju umirajočih in žalujočih v Hospicu. Poleg tega je zaključila tudi izobraževanje v šoli za terapevte naravnega zdravljenja po metodi karmične diagnostike v centru Enost pri Marjanu Ogorevcu ter se izobraževala o djotišu.
Danes je mojstrica in učiteljica Usui reikija. Redno vodi delavnice karmične diagnostike in delavnice reikija.
Poleg karmičnega samozdravljenja in Usui Reikija izvaja tudi Djotiš – Jyotish. Končala je tudi dolgo izobraževanje za učitelja somatskih gibov 1.stopnje po AEQ metodi pri Alešu Ernstu – AEQ klinična somatika. Talita je tudi dipl. ing. živilske tehnologije in prehrambena svetovalka.

Špela Peternel

je biologinja, doktorica biomedicine, ki se že več kot 15 let ukvarja s spremstvom mamic v času nosečnosti, poroda in v poporodnem obdobju. Svoje raziskovalno delo v laboratoriju je zamenjala za raziskovanje življenja. Je dula, ki pa s svojim znanjem homeopatije, cvetnih esenc in Imagery vizualizacij (DreamBirth), predvsem pa s svojim intuitivnim delom pomaga drugim, da v sebi najdejo svoj mir in moč. Najbolj uživa, ko lahko podpira mlade družine ob prihodu novega družinskega člana.  

Iz svojih bogatih izkušenj, ki si jih je pridobila preko izzivov z zdravljenjem sebe in svoje družine, ter preko izkušenj z izgubami bližnjih, se ukvarja z zdravljenjem čustvenih in energijskih blokad, ki nam onemogočajo zaživeti svoje poslanstvo. Špela je tudi dipl. voditeljica obporodnih izobraževanj (dipCBEd (CBI), izkušena obporodna spremljevalka (dula, AdvCD(DONA), DreamBirth® svetovalka (The School of Images), Svetovalka za nošenje (Die Trageshule) in inštruktorica masaže dojenčkov (IAIM), Predstavnica združenja DONA International za Balkan (SPAR(DONA))
dipl. homeopatinja (DiHOm (BIH)) in svetovalka za avstralske cvetne esence (ABFE) 

Nina Kaiser

Spodbuja in svetuje, kako do zdravja pridete sami. Čeravno morda dvomite, je vse zdravje, ki ga potrebujete, v vas samih. Svetuje kako si povrniti zdravje (ščitnice) na hitro, enostavno in na naraven način. Deluje izkustveno. Nobene potrebe ni, da se odločite za operacijo takoj in se obsodite na jemanje tablet in preglede pri zdravniku do konca življenja! Pomislite ali boste dobili boljši nasvet, kako se pozdraviti od nekoga, ki je o tem bral in se učil iz knjig ali od nekoga, ki ima svoje, prvovrstne izkušnje ozdravitve? 

Končala je Ekonomsko fakulteto v Ljubljani. Takoj po njej je ustanovila svoje podjetje za izobraževanje in promocijo. Izkusila je raznovrstne delovne okvirje. Poleg samozaposlitve je bila zaposlena v javnem sektorju kot v. d. direktorica javnega zavoda na področju izobraževanja in bila direktorica Developmenta oz. razvoja projektov. 

Tako prehajanje med raznolikimi delovnimi okvirji jo je izredno obogatilo. Dve leti  je živela z možem v New Yorku in pet let z družino v Avstriji. V Ljubljano se je vrnila leta 2015. 

Prevedla je dve knjigi, napisala eno in obožuje svet čudovitih nevidnih energij. Opravila je tečaj Tesla metamorphosis zdravja I in Tesla metamorphosis komunikacije duše II. 

Andreja
Triller Tonin

Njena strast so znanja in veščine, ki dvigujejo in širijo našo zavest. Pridobljena znanja uporablja tako zasebno kot poslovno in vedno znova jo navdušuje, kako fantastično delujejo. Iz navdušenja nad pozitivnim vplivom na svoje življenje in v želji pomagati tudi drugim se trenutno vadi in piše diplomo za prodobitev znanj iz hipnoterapije. Ključna za pridobitev diplome je vadba s klienti. Opravila je tudi mednarodni program za mentorja. Živi med Ljubljano in Dunajem.

Mirjam Meglič Zupan

Mirjam je  preprosta ženska, ki predvsem rada deluje tukaj in sedaj. Celo življenje je povezana z glasbo. Skozi razgovore o petju in dihanju se je leta  1996 srečala s krya yogo (The Art of Living) in njeno življenje je postalo bolj zanimivejše. Počasi je začela raziskovati in odkrivati nov svet z opazovanjem avre. Le kaj pomeni mavrica v očeh in okrog človeškega telesa? Ta vprašanja so jo gnala dalje. Poglabljala se je v svet kristalov. Kamni so jo od malega privlačili. S časom je pridobivala tudi znanja različnih masažnih tehnik (refleksoterapija rok, refleksoterapija nog, tibetanska masaža, klasična masaža, yumeiho…). Sedaj najpogosteje izvaja delavnice »V ogledalu življenja«.

Katja Jakovljeva

Ekaterina ali Katja Jakovljeva je prišla v Slovenijo iz Moskve pred sedmimi leti. Od nekdaj so jo privlačevale dišave in tako jih je samodejno pričela zbirati. Zdaj jih ima v svoji zbirki že preko 400. Če imate tudi vi v svoji zbirki staro dišavo, jo bo Katja najverjetneje z veseljem vključila v zbirko. Neizmerno ji je žal. če kdo staro stekleničko iz nevednosti zavrže. Katja jo bo Katja s hvaležnostjo vzela z varovanje. Osredotočila se je na stare, vintage dišave. Enkrat mesečno vas popelje na senzorično potovanje. 

Catherine Katja Lapkovski

Katja je spoznala metodo EFT – Emotional Freedom Technique ali tehniko čustvenega osvobajanja že leta 2008. Metoda je postala pomemben del njenega življenja. Poleg statusa EFT izvajalke III. stopnje (certifikat AAMET) ima tudi status izvajalke ACP-EFT (certifikat ACEP, pridobljen pri Tini Craig, hčeri ustanovitelja metode EFT, Garyja Craiga). Katja je tudi prevajalka in ljubiteljica petja in kitare. 

Scroll to Top