V Centru Dehtenje izvajamo in učimo čudovite tehnike za doseganje boljšega počutja in zdravja. Boljše zdravje in radostno življenje lahko dosegate z delom na sebi in s podporo raznih metod, ki so na voljo. Obstaja mnogo tehnik komplementarne nege, tu se ukvarjamo s temi, ki  zajemajo čudovite subtilne energije. Izboljšajte si zdravje na čustvenem, umskem, telesnem in energijskem področju. 

Tako prakticiramo Tesla metamorfozo, Dostop do akaše, Djotiš, Reiki, Intuitiven pristop v kombinaciji s karmično diagnostiko, Postavitev družine… Poleg energij telesa in skrbi za dušo, ki jih naslavljamo z Intuitivno terapijo v povezavi z AEQ somatiko, je na voljo učinkoviti Body fire wash, naslavljamo pa tudi razum s podporo pri oblikovanju Dnevnega protokola zdravja, Pogovori o vaši ščitnici, Life coachingom, Hipnoterapijo, vizualiziranjem ali tehniko Imagery,… Za gibko telo  skrbimo tudi z Meditacijo teka,  Qi gongom in sprehodi v naravi “Walkie talkie”.

Na čustvenem nivoju odlično delujejo Cvetne esence ali Tapkanje za osvobajanje čustvenih blokad. Vedno bomo uživali v Šamanskem večeru s plesom.  Organiziramo Delavnice za širjenje zavesti in delavnice o tem, Kako si želeti, da se želje uresničijo. Redno vadimo energijsko prevodnost telesa z Qi gongom in izvajamo Skupinske meditacije. Tu so tudi Delavnice o predstavitvi pomena piramid in  merkab ter Delavnice priprave na porod in Tečaj radiestezije,… Zavedamo se tudi povratnega vpliva barv in prostora na počutje. Ko lahko vplivamo na opremljanje prostora, ga opremljamo v energijskem smislu, saj dajemo prednost počutju pred vizualnim ugodjem. Good Energy Interior Design. Izvajamo Energijsko kopel prostora ali Space fire wash s postavitvijo treh kamnov, energijskega tročana. Zakaj je v nekaterih stanovanjih, hišah, pisarnah čutiti mir, drugod pa ne? Občasno prirpavimo razstave, npr. razstavo Ilustracij Dechva ali ilustracij iz Knjige Mali in veliki čudeži avtorice Nine Kaiser ali pa razstavo vintage dišav.  Gotovo boste našli tudi kaj zase.

V Centru Dehtenje izvajamo in učimo čudovite tehnike za doseganje boljšega počutja in zdravja. Boljše zdravje in radostno življenje lahko dosegate z delom na sebi in s podporo raznih metod, ki so na voljo. Obstaja mnogo tehnik komplementarne nege, tu se ukvarjamo s temi, ki zajemajo čudovite subtilne energije. Izboljšajte si zdravje na čustvenem, umskem, telesnem in energijskem področju. Tako prakticiramo Tesla metamorfozo, Dostop do akaše, Djotiš, Reiki, Intuitiven pristop v kombinaciji s karmično diagnostiko, Postavitev družine… Poleg energij telesa in skrbi za dušo, ki jih naslavljamo z Intuitivno terapijo v povezavi z AEQ somatiko, je na voljo učinkoviti Body fire wash, naslavljamo pa tudi razum s podporo pri oblikovanju Dnevnega protokola zdravja, Pogovori o vaši ščitnici, Life coachingom, Hipnoterapijo, vizualiziranjem ali tehniko Imagery,…

Na čustvenem nivoju odlično delujejo Avstralske cvetne esence ali Tapkanje za osvobajanje čustvenih blokad – EFT. Vedno bomo uživali v Šamanskem večeru s plesom.  Organiziramo Delavnice za širjenje zavesti in delavnice o tem, Kako si želeti, da se želje uresničijo. Redno vadimo energijsko prevodnost telesa z Qi gongom in izvajamo Skupinske meditacije. Tu so tudi Delavnice o predstavitvi pomena piramid in merkab ter Delavnice priprave na porod,…

Zavedamo se tudi velikega povratnega vpliva prostora in barv na človeka. Zasledujemo opremljanje prostora, ki presega vizualni učinek, saj daje prednost izvrstnemu počutju v prostoru, torej upošteva prav vse čute – Good Energy Interior Design. Energijska kopel prostora ali Space fire wash s postavitvijo treh kamnov s potencialom je krona energijsko dobro urejenega prostora. Pripravili smo Razstave vintage dišav, grafičnega designa Dechva in Ilustracije iz knjige Mali in veliki čudeži avtorice Nine Kaiser.

Dobro zdravje ni stalnica, je iskanje ravnovesja. Pogosto moramo ozavestiti, kaj potrebujemo za dobro počutje. Tehnik za doseganje boljšega počutja je precej, tu izbirajte med mentalnimi, energijskimi, duhovnimi in emotivnimi. Gre za svet nevidnih, a močnih energij. Vabimo vas, da težavo delite z nami. Vsakdo občasno potrebuje pomoč. Skupaj gre lažje. 

Vsi dogodki, ki se odvijajo v našem centru, so namenjeni boljšemu zdravju in radostnemu življenju. Imejte se radi in poskrbite zase! Kaj pa 6 srečanj Meditativnega teka s Katarino ali pa Osnovni tečaj radiestezije z Jožetom Munihom?

Prirejamo delavnice, kjer se povezujemo s silami narave. Tako izboljšujemo odnos tudi in predvsem s sabo. Na primer sklop treh delavnic življenjskega treninga s pomočjo inovativnih Points of view kart z Majo Tuškej Napolnimo čašo življenja, Odkrijmo svoje sence in Moje partnerstvo ali pa Nabiralniško kulinarična delavnica s Karmen Gajšek.

osebnostna rast

Vodenje po razstavi Strasti do dišav Katje Jakovljeve bo v Ljubljani v četrtek, 17. marca 2022.  

Vrtne piramide Srečija Podveržena v Žalcu si lahko ogledate po dogovoru z njim na mail: sreci@energijaljubezni.si. 

Ker spodbujam srčne vzgibe. 

Nosilci storitev

Vsakdo je predan svojemu delu in poslanstvu

 
 
 

Jože Munih

O delu gospoda Jožeta Muniha: z nihalom je obiskal skoraj pet tisoč vodnih izvirov doma in v tujini. Zadnja leta poleg voda intenzivno raziskuje stara, že pozabljena svetišča naših prednikov in dobre energije narave. Je strasten raziskovalec zdravilnih energij narave, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let. Napisal je številne knjige in članke: Zdravilni izviri, Čaščenje narave in kozmičnih sil, Zdravilna moč vodnih izvirov na Tolminskem, Geomantija v trikotniku, Skrivnosti žive vode, Kamnite sestre zvezd – megaliti naših prednikov, je soavtor knjige Energija, ujeta v kristalu soli, Megalitska svetišča, Megaliti naših prednikov, Krog pod Krnom z radiestezijskega in geomantičnega vidika itd. Uspešno izvaja osnovne in nadaljevalne tečaje radiestezije po Sloveniji in vodi po energijsko lepih kotičkih Slovenije. Ponovno bo g. Jože Munih v Centru Dehtenje predajal znanje radiestezije19. in 20. februarja 2022.

Katarina Ferlin

Je diplomirana pravnica in že od študentskih nog teče, najrajši v klanec. Včasih je tekla bistveno bolj ekstremno, udeleževala se je mnogih tekmovanj z vidnimi uvrstitvami*, ko se ji je nenadoma tekmovanje uprlo. Tekmovalni duh, vpliv in pritiski okolice, tendence po boljših in hitrejših rezultatih, najboljši tekaški opremi, popolnem iztrošenju, jo je popolnoma zablokiralo. Nikoli ni želela teči za rezultat, temveč zase, razlog se je skrival v njej sami in ne zunaj nje, tekla je zaradi občutka sprostitve po teku. S tekom je pravzaprav tekmovala s sabo, se premagovala, kaznovala in nagrajevala. Ko je spontano prišla v stik z meditacijo, filozofijo učiteljev kot so Echkart Tolle, Mooji, Papaji, Gangaji, Adjashanti in drugi, se je vse skupaj postavilo na pravo mesto. Postalo je jasno, zakaj od nekdaj teče. Razumela je, zakaj se je morala včasih do mrtvega utruditi, da se je prenesla  in lahko nadaljevala dan. Ob prakticiranju meditativnih tehnik se je naučila, kako lahko v težkih trenutkih (tudi med tekom) um preusmeri in se od njega distancira. Ob teku se najlažje prestavi v tako imenovani flow – samohipnotično brezmiselno stanje.

Še danes redno teče, vendar zavestno, samoljubeče, s spoštovanjem do svojega telesa, uma in okolice. Tek je lahko bistveno več kot le rekreacija, ob pravem stanju duha je način življenja in čudovita meditativna praksa, kar z veseljem deli z vami na  Delavnici Meditacija teka s Katarino.

Pričetek sklopa 6 srečanj bo 30. marca 2022 popoldne.

(Katarinine vidnejše uvrstitve: 1. mesto ženske – Junijski tekaški pokal 2017, 2. mesto (ž) – Naj naj 21 – 2017, 2. mesto (ž – 21 km) – Trail Rašica 2017, 2. mesto ž – Junijski tekaški pokal 2018, 1. mesto (ž – 30 km) – Milanija trail 2018, 2. mesto (ž – 40 km) – Gorski Maraton štirih občin (GM4O) 2018 idr.)

Sreči Podveržen

Po poklicu je elektro inženir. Rad poučuje. Dojel je, da je energija prosta in teče tudi skozi človeka, ta pa mora le ponovno ozavestiti, kako jo zaznavati in uporabljati. Ker rad ustvarja, je tako nastala merkaba, svetlobna kočija, pomagalo, ki aktivira človekovo merkabo, notranji prostor, iz katerega živi in ustvarja svoj mir. Takrat je človek zdrav, srečen in izpolnjen. Sreči izdeluje namizne, sobne in vrtne merkabe različnih velikosti in materialov. Vanje postavite vodo, hrano, radiestezijsko nihalo, karte, kristale, nakit,… V prostoru, v katerega postavite merkabo, je energija lepša, lažja, svetlejša in blagodejna. Predmet ali hrana ali človek, ki se nekaj časa zadržuje v notranjosti merkabe se energijsko prenovi. Občutek je čudovit! Tudi voda, ki jo postavite v središče zgolj za 7 minut, dobi povsem drugačno, boljšo energijo. Postane bolj gladka in ima bolj všečen okus in deluje blagodejneje. V Centru Dehtenje si lahko ogledate in izposodite merkabo. Toplo priporočam! Lahko se naročite tudi pri Srečiju v Žalcu in preskusite njegovo vrtno merkabo. Njegov kontakt: sreci@energijaljubezni.si

Maja Tuškej

mag. Maja Tuškej,
Life coach, trenerka in coach Akademije Points of You, mednarodno certificirana NLP Trenerka,
imetnica licence za izvajanje psihometričnih testov PXT, bioresonančna terapevtka z licenco
Ministrstva za zdravje, izvajalka izobraževanj s področja osebne in poslovne rasti ter zdravega
življenjskega okolja.
Več kot 25 let je delala v velikem podjetju kot strokovnjakinja in vodja na področju kadrov in
organizacije. Ko je stopila na samostojno pot, se je posvetila ljudem in njihovi osebni
transformaciji. Njeno delo vključuje coachinge, pri čemer uporablja tudi napredno inovativno
coaching orodje Points of You, ki na kreativen in zanimiv način pomaga do pravih rešitev.
Njeno poslanstvo je pomoč ljudem vseh starosti na poti ustvarjanja sprememb, osebne
transformacije, zadovoljstva in uspeha. Z Majo se lahko povežete preko maila:maja.m.tuskej@gmail.com.

melita mailan

Melita Mailan

Sem neumorna raziskovalka manj poznanih čarobnih sfer, ki menda spadajo v sfero “duhovnosti” – čeprav si področje duhovnosti in področje znanosti postajata vse bolj podobna in bosta kmalu neločljiva.
Včasih pa se lahko zgodi, da več kot raziskujemo, bolj se zapletamo. Zato prakticiram “stillness of mind”  in skušam biti ljubezen. Vse ostale tehnike, ki jih uporabljam,  uporabljam kot sredstva. S
svojo “diamantno zavestjo”, ki izvira iz srca, pomagam predvsem z jyotish svetovanji z analizo rojstne karte.
Moja srčna želja je, da me za ta namen kontaktirate ljudje, ki tako želite spoznati, kaj je vaša “usoda”,  z namenom, da vam omogočim več zaupanja glede prihodnjih dogodkov. Jyotish je presenetljivo natančen, česar se seveda veselimo, ko nam dobro kaže. Ko pa pokaže na možne negativne vplive, želim, da en drugemu pomagamo, da ni tako težko, kot bi lahko bilo – včasih čisto konkretno, spet drugič se lahko napovedani dogodki dejansko zgodijo. A sedaj premoremo čustveno zrelost in stabilnost, da se odzovemo nanje na najboljše možne načine. Pri meni izveste, kje vas čakajo izzivi. In podprem vas pri odločitvi, da boste  dali vse od sebe, da se boste izognili nevšečnostim oz. zminimalizirali njihov vpliv. Pišite mi na: melita.mailan@gmail.com

Talita Taber

Bila je aktivna v projektu Skupaj za zdravje človeka, preko ekološkega in vegetarijanskega prehranjevanja, bivanja skupaj z naravo in v naravi.
Kmalu je stopila naprej še v svet komplementarnih metod samozdravljenja; zaključila je izobraževanje za prostovoljce pri spremljanju umirajočih in žalujočih v Hospicu. Poleg tega je zaključila tudi izobraževanje v šoli za terapevte naravnega zdravljenja po metodi karmične diagnostike v centru Enost pri Marjanu Ogorevcu ter se izobraževala o djotišu.
Danes je mojstrica in učiteljica Usui reikija. Redno vodi delavnice karmične diagnostike in delavnice reikija.
Poleg karmičnega samozdravljenja in Usui Reikija izvaja tudi Djotiš – Jyotish. Končala je tudi dolgo izobraževanje za učitelja somatskih gibov 1.stopnje po AEQ metodi pri Alešu Ernstu – AEQ klinična somatika. Talita je tudi dipl. ing. živilske tehnologije in prehrambena svetovalka. Pri Taliti boste izvedeli tudi, kdaj je za vas primeren čas za npr. nosečnost, novo hišo, novo službo, novega partnerja,… Taliti pišete na mail: talitaterapija@gmail.si.

Špela Peternel

je biologinja, doktorica biomedicine, ki se že več kot 15 let ukvarja s spremstvom mamic v času nosečnosti, poroda in v poporodnem obdobju. Svoje raziskovalno delo v laboratoriju je zamenjala za raziskovanje življenja. Je dula, ki pa s svojim znanjem homeopatije, cvetnih esenc in Imagery vizualizacij (DreamBirth), predvsem pa s svojim intuitivnim delom pomaga drugim, da v sebi najdejo svoj mir in moč. Najbolj uživa, ko lahko podpira mlade družine ob prihodu novega družinskega člana.  

Iz svojih bogatih izkušenj, ki si jih je pridobila preko izzivov z zdravljenjem sebe in svoje družine, ter preko izkušenj z izgubami bližnjih, se ukvarja z zdravljenjem čustvenih in energijskih blokad, ki nam onemogočajo zaživeti svoje poslanstvo. Špela je tudi dipl. voditeljica obporodnih izobraževanj (dipCBEd (CBI), izkušena obporodna spremljevalka (dula, AdvCD(DONA), DreamBirth® svetovalka (The School of Images), Svetovalka za nošenje (Die Trageshule) in inštruktorica masaže dojenčkov (IAIM), Predstavnica združenja DONA International za Balkan (SPAR(DONA))
dipl. homeopatinja (DiHOm (BIH)) in svetovalka za avstralske cvetne esence (ABFE). Špeli pišite na spela@mojadula.si

 

Nina Kaiser

Spodbuja in svetuje, kako do zdravja pridete sami. Čeravno morda dvomite, je vse zdravje, ki ga potrebujete, v vas samih. Svetuje, kako si povrniti zdravje (ščitnice) na hiter, enostaven in naraven način. Deluje izkustveno. Nobene potrebe ni, da se odločite za operacijo takoj in se obsodite na jemanje tablet in preglede pri zdravniku do konca življenja! Pomislite ali boste dobili boljši nasvet, kako se pozdraviti od nekoga, ki je o tem bral in se učil iz knjig ali od nekoga, ki ima svoje, prvovrstne izkušnje ozdravitve? 

Končala je Ekonomsko fakulteto v Ljubljani. Takoj po njej je ustanovila svoje podjetje za izobraževanje in promocijo. Izkusila je raznovrstne delovne okvirje. Poleg samozaposlitve je bila zaposlena v javnem sektorju kot v. d. direktorica javnega zavoda na področju izobraževanja in bila direktorica Developmenta oz. razvoja projektov. 

Tako prehajanje med raznolikimi delovnimi okvirji jo je izredno obogatilo. Dve leti  je živela z možem v New Yorku in pet let z družino v Avstriji. V Ljubljano se je vrnila leta 2015. 

Prevedla je dve knjigi, napisala eno, ki doživlja božajoč odziv. Obožuje svet čudovitih nevidnih energij. Opravila je tečaj Tesla metamorphosis zdravja I in Tesla metamorphosis komunikacije duše II. Raziskuje medsebojni vpliv prostora in barv na človeka v smislu izboljševanja zdravja in počutja. Rada vam pomaga razumeti, kaj vse lahko za dobro počutje storite sami.

Andreja
Triller Tonin

Njena strast so znanja in veščine, ki dvigujejo in širijo našo zavest. Pridobljena znanja uporablja tako zasebno kot poslovno in vedno znova jo navdušuje, kako fantastično delujejo. Iz navdušenja nad pozitivnim vplivom na svoje življenje in v želji pomagati tudi drugim se trenutno vadi in piše diplomo za pridobitev znanj iz hipnoterapije. Ključna za pridobitev diplome je vadba s številnimi ljudmi. Andreja je tik pred diplomo, opravila je že preko 50 hipnoterapij in jih pred diplomo izvaja brezplačno, a z vso odgovornostjo in preudarnostjo. Opravila je tudi mednarodni program za mentorja. Živi med Ljubljano in Dunajem. S svojim umirjenim in zrelim pristopom navduši mnoge. 

mirjam meglič zupan

Mirjam Meglič Zupan

Mirjam je  preprosta ženska, ki predvsem rada deluje tukaj in sedaj. Celo življenje je povezana z glasbo. Skozi razgovore o petju in dihanju se je leta  1996 srečala s krya yogo (The Art of Living) in njeno življenje je postalo zanimivejše. Počasi je začela raziskovati in odkrivati nov svet z opazovanjem avre. In le kaj pomeni mavrica v očeh in okrog človeškega telesa? Ta vprašanja so jo gnala dalje. Poglabljala se je v svet kristalov. Kamni so jo od malega privlačili. S časom je pridobivala tudi znanja različnih masažnih tehnik (refleksoterapija rok, refleksoterapija nog, tibetanska masaža, klasična masaža, yumeiho…). Sedaj najpogosteje izvaja delavnice »V ogledalu življenja«.

Katja Jakovljeva

Ekaterina ali Katja Jakovljeva je prišla v Slovenijo iz Moskve pred sedmimi leti. Od nekdaj so jo privlačevale dišave in tako jih je samodejno pričela zbirati. Zdaj jih ima v svoji zbirki že preko 400. Neizmerno obžaluje, če kdo staro stekleničko iz nevednosti zavrže. Katja jo bo s hvaležnostjo vzela v varovanje. Osredotočila se je na stare, vintage dišave arabskega, evropskega in ameriškega porekla. Dišava je informacija. Kakšna in kako jo uporabljati ob različnih priložnostih? Katja se že nekaj let pripravlja, da vam preda svoja čutna opažanja o dišavah. Na izredno zanimivo, senzorično potovanje, ki vam bo pobožalo nosnice, vas bo Katja popeljala  28. 9. 2021.

Catherine Katja Lapkovski

Katja se je zgodaj v življenju srečala z izgubo bližnje osebe. V sebi je gojila zamero in razočaranje, ki jo je pripeljalo do bolezni. Podala se je na inteznivno pot zdravljenja svojega čustvovanja. Spoznala je metodo EFT – Emotional Freedom Technique ali tehniko čustvenega osvobajanja in se ji zaradi prepoznanih pozitivnih učinkov povsem posvetila. Metoda je pred skoraj 15 leti postala pomemben del njenega življenja. Poleg statusa EFT izvajalke III. stopnje (certifikat AAMET) ima tudi status izvajalke ACP-EFT (certifikat ACEP, pridobljen pri Tini Craig, hčeri ustanovitelja metode EFT, Garyja Craiga). Z njo učinkovito pomaga ljudem, ki se težko osvobajajo nizkih vibracij tesnobe, strahu, zamer, krivde,… Ko se določena občutja vrasejo v mišice, celotno tkivo, je tu EFT. Katji pišite na mail:catherine.lapkovski@gmail.com

Scroll to Top