delavnica
Delavnica “Napolnite čašo življenja” z Majo, 7. 10. 2021


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Je vaš življenjski kozarec napolnjen s tistimi stvarmi, ki vas navdajajo z zadovoljstvom? Ali pa so v njem kapljice, ki vas vznemirjajo, begajo in motijo. Vedno imamo možnost in ves čas so nam na voljo priložnosti, da svoje življenje oblikujemo in vodimo tako, da bomo živeli kot si želimo. Pa vendar, pogosto so tudi naše predstave o tem, kaj si želimo, odsev naše okolice in norm, ki nam jih postavlja družba. Odlično je, če svoje življenje izpolnjujete s stvarmi, ki si jih želi vas resnični jaz. 

Na delavnici bomo spoznavali, kaj si globoko v sebi res želimo in kaj priklicati v svoje življenje. Raziskovali bomo sebe in svoje resnične želje in potrebe. Raziskovali bomo s čim napolniti in obogatiti naš vsakdan. Mi sami smo edino bitje, kar je z nami ves čas našega življenja in prav je, da to bitje živi srečno in zadovoljno. 

Raziskovali bomo s pomočjo asociativnih kart Points of You, ki so v svetu priljubljeno inovativno caoaching orodje. Karte omogočajo raziskovanje sebe in odpirajo možnosti drugačnih pogledov na določene situacije. Aktivirajo kreativne dele naših možganov, ki nam ponudijo enostavne in drugačne rešitve. Na delavnici boste dobili vpogled v svoje življenje z drugačne perspektive in prepoznali nove možnosti in priložnosti zase.

Če ste za odkrivanje in kreiranje takšnega življenja kot ga želite, se nam pridružite na delavnici. Delavnica “Napolnite čašo življenja” je prva v seriji treh delavnic, ki jih je Maja pripravila za vas z namenom, da na lahek in igriv način, a z globokim uvidom, sami odpirate vrata. Delavnica bo potekala v Centru Dehtenje, Rimska cesta 8 v Ljubljani v četrtek, 7. oktobra od 18.30 do 20.30. Maja je pripravila še dve delavnici iz istega sklopa vodenega samospoznavanja, in sicer “Odkrijmo svoje sence” in “Moje partnerstvo”, ki se bosta odvili 21. 10. in 4. 11. 2021. Vsaka delavnica je samostojna celota, lahko se udeležite le ene ali pa vseh treh. Cena posamezne delavnice je 30 euro, vseh treh skupaj pa 80 euro.

Kaj potrebujete: pisalo, beležko in pripravljenost na spremembe.

Vljudno vabljeni. Lahkotno do močnih spoznanj.

Scroll to Top