delavnica
Delavnica “Napolnite čašo življenja” z Majo, 22. novembra 2022


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Delavnica Napolnite čašo življenja z Majo je ena izmed treh delavnic life coachinga ali življenjskega treninga, ki jih je Maja pripravila za vse zvedave in željne osebnega napredka ter polnega življenja. Nekaterim se veliko dogaja, nekateri pa imajo občutek, da so obtičali. Je vaš življenjski kozarec poln, napolnjen z zadovoljstvom? Ali pa so v njem kapljice, ki vas vznemirjajo, begajo in motijo? Vedno imamo možnost in ves čas so nam na voljo priložnosti, da svoje življenje oblikujemo in vodimo tako, da bomo živeli kot si želimo. Pa vendar, pogosto so tudi naše predstave o tem, kaj si želimo, odsev naše okolice in norm, ki nam jih postavlja
družba. Odlično je, če svoje življenje izpolnjujete z dejavnostmi, odnosi in  stvarmi, ki si jih želi vaš resnični jaz.
Na delavnici Napolnite čašo življenja z Majo bomo spoznavali, kaj si globoko v sebi res želimo in kaj priklicati v svoje življenje.
Raziskovali bomo sebe in svoje resnične želje in potrebe. Raziskovali bomo, s čim napolniti in
obogatiti naš vsakdan. Mi sami smo edino bitje, ki je z nami ves čas našega življenja in prav je, da to bitje živi srečno in zadovoljno.
Raziskovali bomo s pomočjo asociativnih kart Points of You*, ki so v svetu priljubljeno inovativno coaching orodje. Karte omogočajo raziskovanje sebe in odpirajo možnosti drugačnih pogledov na določene situacije. Aktivirajo kreativne dele naših možganov, ki nam ponudijo enostavne in drugačne
rešitve. Na delavnici boste dobili vpogled v svoje življenje z drugačne perspektive in prepoznali nove možnosti in priložnosti zase. Če ste za odkrivanje in ustvarjanje takšnega življenja kot si ga želite, se nam pridružite na delavnici Napolnite čašo življenja z Majo in koristno preživite večer. Vidimo se 22. novembra 2021 od 19-ih do 21-ih na delavnici življenjskega treninga. Prispevek je 30 euro. Prepričajte se, zakaj je life coaching z asociativnimi kartami Points of view vedno bolj popularen.

Trajanje: 2 uri
Kaj potrebujete: pisalo, beležko in pripravljenost na spremembe.

 

Scroll to Top