Nina Kaiser

Mali in veliki čudeži

Svet je poln čudovitih nevidnih energij, ki se pretakajo v nas in okrog nas! Nina Kaiser je že v otroštvu doživela čudovit stik z elementarnimi bitji. S svojimi zgodbami vas na preprost, nevsiljiv, nežen način vodi v svet duhovnosti, katerega del ste, pa se tega že zavedate ali pa še ne. Zgodbe o doživljanju hologramskega vesolja, dostopanja do akaše ali vira in vedenja širijo zavest. Izveste lahko, kako si želeti, da se želje uresničijo in razmišljate skupaj z njo o razsvetljenem človeku – homo luminousu. Predstavi kar nekaj tehnik, s katerimi si izboljšujete zdravje in počutje, tako npr. tesla metamorfozo in mnoge druge. Spomni na vpliv barv na zdravje in govori o svojih izkušnjah z izvajanjem zdravilnega Qi gonga  oziroma vaj za žetev energije. Razkrije vam tudi svoj največji čudež. Knjiga ima dva dodatka: Kako si pozdraviti ščitnico na naraven način in Hrana mi pripoveduje. Za mnenja o knjigi se vsem zahvaljuje.

Nina Kaiser z milino jasnostni in prizemljenosti, Sloveniji suvereno prinaša vrhunsko darilo: sporočila o Malih in Velikih čudežih, ki so ves čas tu! Samo zavedamo se jih lahko s pozornostjo in naredijo iz naših življenj raj na Zemlji. Če bo njene skrbno zbrane zgodbe slišal tudi svet, bo obogatel. So darilo temu času, ki nas zelo hitro preobraža in spomni izraziti našo pravo naravo.

Tadeja L. Zupan, Urednica, 6. element

Mali in veliki čudeži so prava poslastica. Tako za tiste, ki jim je višječutno zaznavanje prirojeno, kot tudi za tiste, ki se z njim šele spoznavajo. Izjemno dragocena je tudi zaradi vseh izkušenj, uvidov in nasvetov, ki jih Nina niza skozi pretanjene zgodbe. Je knjiga, ki jo prebereš na dušek, a se nato k njej vračaš znova in znova. Prav zaradi občutka, da z njo v roki varneje stopaš bistvu naproti. Čestitke za izjemno lepe in pretanjene svetove, ki plujejo skozte! Izjemno knjigo si napisala! Res!

Mojca Fatur, igralka, Ljubljana

Nina v knjigi lepo povezuje opis duhovnih in energijskih tehnik z osebnimi izkušnjami, z njihovim doživljanjem. Nevidni energijski svet zna dobro prepletati z vidnim materialnim, kar vsekakor bogati življenje. Pravzaprav sem s prebiranjem njenih zgodb tudi pri sebi spoznala, kako nenavadno je moje življenje in koliko neobičajnih trenutkov tudi sama dnevno doživljam in da pravzaprav večina ne živi na tak način. To je res pravi blagoslov, biti unikatna in naravna.

Talita Taber, Terapevtka naravnega zdravljenja, Preddvor

Zdi se, da bomo na svetu vse bolj potrebovali čudeže, majhne in velike! Oziroma, kot pravi Nina Kaiser, zaradi velikega pomena dvigovanja zavesti za ves planet je pomembno, da širimo, vadimo in ozaveščamo izvenčutne zaznave. Z osebnimi zgodbami avtorica približa duhovnost tako tistim, ki v svet čudežev vstopajo previdno, z radovednostjo, kot tudi tisim, ki se v njenih zgodbah najdejo in doživijo deja vu. Ti verjameš v čudeže? Meni se že to, da sem, zdi dovolj velik, da si dovolim biti opazovalec, v tem primeru predvsem bralec in na splošno raziskovalec. Tudi zato vas vabim, da vzamete v roke to knjigo in razmišljate o svojih čudežih.

Žiga Vavpotič, manager in pobudnik projekta Simbioza

O, da bi vsi ljudje v svoji initmni izkušnji spoznali to, kar nam pripoveduje Nina Kaiser v čudoviti knjigi Mali in veliki Čudeži! Da bi spoznali, da je resničnost našega sveta mnogo širša od tega, kar se je tako nesrečno usidralo v govorici našega vse preveč stehniziranega, sformaliziranega in s tem osiromašenega vsakdana. Kako pomembno je stopiti korak naprej, so vedeli že stari modreci v vseh tradicionalnih kulturah, in zavest o tem se na novo prebuja tudi v globalizirani kulturi sodobnega sveta. Kot je tako rad poudarjal že nikola Tesla, zavestno ustvarjanje v prostoru eteričnih polj nikakor ni skregano z znanstvenimi dejstvi. Navsezadnje danes tudi kvantna fizika odkriva, da ima čas več kot eno samo (torej linearno) razsežnost, spoznanje o tem pa nas dviguje v svobodo mnogopomenskosti, kar omogoča polet nad vsakodevne omejitve in razočaranja. Odpre se nam miriada novih možnosti, in če jih presvetlimo z modrostjo in etičnim uvidom, smo sposobni za bolj razsvetljeno delovanje v dobro vseh čutečih bitij na Zemlji. In tako smo že na poti v dehtenje jutranje zarje, ko se srčne slutnje o tistem najlepšem razraščajo v dotik človeške izkušnje.

Andrej Detela, izumitelj

Že neobičajna in hkrati impresivna biografija Nine Kaiser nas v hipu pritegne, ker je pravcata raznoraznica, svetovljanka in poliglotka, ki je odraščala v različnih kulturah in jezikih, diplomirala na ljubljanski ekonomski fakulteti, se poročila, dozorevala v New Yorku in na Dunaju, prevedla dve knjigi in vodila svoje podjetje ter kot direktorica krmarila v javnem zavodu in gradbeništvu. Toda ta formalna zunanjost je obrobnega pomena in nemara le dodatna odskočna deska za avtoričina osupljiva astralna popotovanja v duhovnost, višje sfere človekove zavesti onkraj materialističnega dojemanja sveta, kjer se dogajajo prekognicija, telepatija, nezemeljski jezik in metamorfoze, koder dehtijo žlahtne energije in nas osmišljajo kot delčke celote, kozmične inteligence, boga ali božanskega. Ob branju Nininega prvenca začutimo, da je načitana in talentirana pisateljica, hkrati pa vibrira na čarobnih frekvencah, je razsvetljena v resonanci ponotranjenega bistva, da je najhujši virus človeštva, narave in celotnega bistva, da je najhujši virus človeštva, narave in celotnega planeta ozaveščen človek s svojo pogubno civilizacijsko (j)etiko. Zategadelj bi se moral slehernik najprej cepiti z zajetno dozo razEgovanja, da bi zmogel ozdravljen pomagati pri reševanju sebe, soljudi, živali, rastlin in občega stvarstva. Ne gre za nadnaravne sposobnosti, marveč za prirodno obuditev našega prvobitnega, večnega jedra, duše, ki nas z neskončno ljubeznijo in svetlobo hologramsko uglašuje s harmonijo vesoljne zavesti.

Marko Pavliha, profesor, esejist, član Galilejeve komisije v Novi vasi nad Dragonjo

Mali in veliki čudeži

Naročite jo po elektronski pošti. Pošljem jo po povzetju.

Cena: 23,90 € + poštnina

1. Škratje
2. Izventelesna izkušnja in potovanje v astralu
3. Ded Obrad
4. Prekognicija ali kako nekaj vemo, preden se zgodi
5. Telepatija in telekineza
6. Jopica in kako najti ukraden avto
7. Riki in hologramsko vesolje
8. Muc Marši ali kako si želeti
9. Nezemeljski jezik
10. Ali lahko vplivamo na vreme?
11. Tesla metamorfoza
12. Merkaba
13. Po seminarjih Tesla metamorfoze
14. Homo luminous
15. Zakaj nas privlačijo ljudje z višjo stopnjo zavedanja?
16. Štiri ravni zavesti
17. Ravni zavesti po Davidu Hawkinsu
18. 20 znakov, da že delujete na višji stopnji zavesti
19. Kako si širimo zavest?
20. Lasje kot antene
21. Qi gong ali žetev energije
22. Energija telesa, implantati in elementali
23. Ognjena kopel telesa ali fire body wash
24. Ognjena kopel prostora ali fire home wash
25. Pomen barv za zdravje in določanje osebne barvne karte
26. Dostopanje do akaše in akaški tarot
27. Ji džing
28. Najin največji čudež
29. Dodatek 1: Kako si pozdraviti ščitnico na naraven način
30. Dodatek 2: Hrana mi pripoveduje
31. Zaključek

Vstopite v svet čudovitih energij.

Še nekaj mnenj o knjigi.  

Ga. Nina, tokrat mi je zares zmanjkalo besed, s katerimi bi v presežkih izrazila svoje navdušenje nad vašo knjigo, ki jo pravkar berem. Preživela sem že skoraj vse življenje, da sem končno dobila informacije in potrditev tistega, kar tudi sama doživljam vse od moje mladosti. Najine izkušnje so skoraj identične in tako dobivam potrditev da se še nekomu stvari dejansko dogajajo. Čutim neko povezanost med nama in se veselim najinega srečanja. Do takrat pa ostaniva samo Nina in Justika. Zares lp in hvala. 

                     Justika, 7. oktober 2021

Pozdravljena, draga Nina. V zadnjih nekaj dneh sem prebirala vašo knjigo. V knjigi nagovarjate, da vam povratna informacija veliko pomeni.

Meni pa je vaša knjiga veliko pomenila. Že 25 let se ukvarjam z delom na sebi, sem tudi psihoterapevtka po izobrazbi, veliko se izobražujem in redko me kakšna knjiga tako navduši, kot me je vaša.

Čuti se veliko pozitivne energije, težke in pogosto zelo kompleksne tematike, ste tako lepo zapisali in prepletli svoje lastne izkušnje, da jo preprosto nisem mogla nehat brat. Med branjem se mi je pogosto zazdelo, da bi lahko z vami celo dopoldne sedela na kavici in kramljala o knjigi, izkušnjah in spraševal še po kakšnem nasvetu.

Vem, da bom knjigo še marsikomu priporočala. Sploh mojim klientom, ki so jim te tematike pogosto še zelo tuje. V vaši knjigi pa je tako na preprost, človeku dostopen in razumen način opisana vsebina in doprinos marsikaterega področja.

Vesela sem za to knjigo. Vesela, da jo je zapisala slovenka z mogočnim duhom in široko odprtostjo svetu.

Hvala za vaš doprinos k boljšemu svetu.

Darja Marinšek, 18. 05. 2021 

 

Scroll to Top