dogodki
Duhovni svet rastlin
datum dogodka:
Dogodek je v pripravi.

V naši kulturi o vrtnicah razmišljamo predvsem kot o lepih rožah, ki krasijo vrtove. Le redki vedo, da so vrtnice ene izmed najbolj zdravilnih rastlin in da njihov naziv „kraljice med rožami“ ni pridobljen zgolj zaradi lepote.

Že v tradicionalni kitajski medicini so vrtnice uvrščali najvišje na lestvico zdravilnih rastlin, ki lahko pomagajo vsem in nikoli ne škodujejo. Tudi v ajurvedi sodijo vrtnice med redke rastline, ki so ustrezne za vse konstitucije ljudi, saj harmonizirajoče delujejo na kri, limfo, kostni mozeg, živčevje in reproduktivne organe.

Njihovo moč, da odprejo srce, poznajo tudi aromaterapevti. Zato bodo v Franciji, kjer je aromaterapija del uradne medicine, osebi, ki boleha za težko obliko depresije, predpisali aromaterapijo z vrtnico. Zanimivo je, da bo vrtnica pomagala tudi osebi, ki je preveč živčna in pregreta.

Delček posebnosti vrtnice je zagotovo tudi v njenem valovanju. Kot je s svojimi meritvami ugotovil Bruce Tanino, eden izmed pionirjev merjenja biofrekvenc, dosega eterično olje damaščanske vrtnice neverjetnih 320 MHz, kar je najvišje izmerjeno valovanje med vsemi testiranimi rastlinami. Normalno valovanje zdravih celic je približno tri- do štirikrat nižje, kar pomeni, da naše celice, ko se jih dotakne milina vrtnice, zatrepetajo in se naenkrat predramijo. Naročite se na naše novice in vas obvestiom o naslednji čajanki.


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o dogodku ali prijavo nam pišite.

Preverite tudi
druge naše delavnice:

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll to Top