delavnica
Delavnica energijskega čiščenja in karmičnega zdravljenja s Talito (v pripravi)


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako se vzorci čistijo po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojnega sprejemanja sebe in drugih. Naučili se bomo, kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastne energijske osi.
Razložili bomo kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve. Vzorci se čistijo na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike. Na delavnici bo vključeno tudi znanje iz lastnih terapevtskih izkušenj.
Za primerjavo: karmično zdravljenje poteka na informacijskem nivoju in je kot antivirusni program, da lažje udejanjamo svojo prisotnost v trenutku. Karmična diagnostika čisti podedovane vzorce naših prednikov, kot tudi vzorce iz nivoja naše lastne dušne zgodbe, povdarek je na preprečevanju nastajanja novih neželjenih vzorcev in energijsko čustvenih blokad.
Naučili se bomo, kako učinkovito energijsko očistiti svoj dom, svoje biopolje in kako vsak pri sebi lahko sam sebi sproži na enostaven način bioenergijsko zdravljenje in zaščito. Naučili se bomo postaviti svojo os sveta in biopiramido zdravljenja. Izvedli bomo tudi skupinsko zdravljenje s predihavanjem leže v krogu za čas našega spočetja, bivanja v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, odnos s partnerji, odnos z našimi otroci.
Naredili bomo tudi AEQ somatsko vajo Roža, kjer delamo na refleksu rdeče in zelene luči. To je tehnika, ki pomaga mišični spomin osvoboditi preteklih travm s pomočjo vaje, kjer s polno prisotnostjo vračamo skozi dinamično meditativno usmerjanje posameznih mišičnih skupin, vračamo uravnoteženo gibljivost in sproščenost našemu fizičnemu telesu. Tako povečamo učinkovitost in sprožimo procese notranjega samozavedanja, urejanja našega življenja, predvsem pa polno ozemljenost in prisotnost v trenutku tukaj in sedaj. Vaje se delajo zelo umirjeno, počasi z iskanjem točke AEQ, točke največje sproščenosti.


  1. sklop 9.00 – 14.00: postavitev osi sveta, čiščenje vzorcev, energijsko čiščenje doma, razumevanje čustev, tehnika kako energijo jeze pretvoriti v energijo za spremembo, samo masaža za spuščanje starega, izvedba AEQ somatske vaje roža, Cena 60 eur.
  2. sklop 14.30 – 17.00: skupinsko karmično čiščenje časa v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, partnerji, otroci) skupinsko s predihavanjem zavednih in nezavednih vzorcev, blokad, cena: 30 eur. Potrebne so predprijave na dehtenje@gmail.com.

S seboj prinesite podlogo za ležanje, vzglavnik, odejo, copate.

Scroll to Top