delavnica
Delavnica “Odkrijmo svoje sence” z Majo, 21. 10.2021


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Delavnica “Odkrijmo svoje sence” je druga izmed treh delavnic, ki jih je za vas pripravila Maja. Na delavnici se bomo ukvarjali z našimi sencami, našimi skritimi stranmi osebnosti. Odkrivanje naših senc nam omogoča, da sebi odpremo možnosti za življenje v harmoniji. Ko sence odkrijemo, postane življenje lahkotnejše.

In kaj je senca? Senca predstavlja del naše osebnosti. Carl Jung je opisal senco kot nezaveden del naše osebnosti. Je katerikoli del nas, ki ga sami ne vidimo, si ga ne priznamo, ga zanikamo ali ne sprejmemo. To so tudi vsi tisti deli, ki jih poskušamo prikriti pred drugimi in si nadenemo maske, da smo za okolico bolj sprejemljivi ali všečni. Dokler ne prepoznamo svojih senčnih strani, ne moremo biti avtentični in notranje zadovoljni. In da ne bo pomote, vsi imamo sence, samo da jih nekateri nočemo videti, drugi gremo pa v raziskovanje. Ko senco osvetliš, izgine.

Tudi tu bomo raziskovali s pomočjo asociativnih kart Points of You, ki so v svetu priljubljeno inovativno caoaching orodje. Karte omogočajo raziskovanje sebe in odpirajo možnosti drugačnih pogledov na določene situacije. Aktivirajo kreativne dele naših možganov, ki nam ponudijo enostavne in drugačne rešitve ter nova spoznanja.

Če si želite prepoznati svoje sence in zaživeti lahkotnejše in v večji harmoniji s samim seboj in okoljem vas vabim, da se pridružite.

Delavnica “Odkrijmo svoje sence” je druga v seriji treh delavnic, ki jih je Maja pripravila za vas z namenom, da na lahek in igriv način, a z globokim uvidom, sami odpirate vrata svojega življenja. Delavnica bo potekala v Centru Dehtenje, Rimska cesta 8 v Ljubljani v četrtek, 21. oktobra od 18.30 do 20.30. Maja je pripravila še dve delavnici iz istega sklopa vodenega samospoznavanja, in sicer “Napolnite čašo življenja” in “Moje partnerstvo”, ki se bosta odvili 7. 10. in 4. 11. 2021. Vsaka delavnica je samostojna celota, lahko se udeležite le ene ali pa vseh treh. Cena posamezne delavnice je 30 euro, vseh treh skupaj pa 80 euro.

Kaj potrebujete: pisalo, beležko in željo po spremembi.

Prijazno vabljeni! Opravite s sencami!

Scroll to Top