delavnica
Delavnica “Odkrijmo svoje sence” z Majo, 13. decembra 2022
osebnostna rast


PRIJAVA

Zastavite nam vprašanje. Za več informacij o delavnici ali prijavo nam pišite.

Delavnica “Odkrijmo svoje sence” z Majo je druga izmed treh delavnic, ki jih je za vas pripravila Maja. Na delavnici se bomo ukvarjali z našimi sencami, našimi skritimi stranmi osebnosti. Odkrivanje naših senc nam omogoča, da sebi odpremo možnosti za življenje v harmoniji. Ko sence odkrijemo, postane življenje lahkotnejše.

In kaj je senca? Senca predstavlja del naše osebnosti. Carl Jung je opisal senco kot nezaveden del naše osebnosti. Je katerikoli del nas, ki ga sami ne vidimo, si ga ne priznamo, ga zanikamo ali ne sprejmemo. To so tudi vsi tisti deli, ki jih poskušamo prikriti pred drugimi in si nadenemo maske, da smo za okolico bolj sprejemljivi ali všečni. Dokler ne prepoznamo svojih senčnih strani, ne moremo biti avtentični in notranje zadovoljni. In da ne bo pomote, vsi imamo sence, samo da jih nekateri nočemo videti, drugi gremo pa v raziskovanje. Ko senco osvetliš, izgine.

Tudi tu bomo raziskovali s pomočjo asociativnih kart Points of You, ki so v svetu priljubljeno inovativno coaching orodje. Karte omogočajo raziskovanje sebe in odpirajo možnosti drugačnih pogledov na določene situacije. Aktivirajo kreativne dele naših možganov, ki nam ponudijo enostavne in drugačne rešitve ter nova spoznanja.

Če si želite prepoznati svoje sence in zaživeti lahkotnejše in v večji harmoniji s samim seboj in okoljem, vas vabimo, da se nam pridružite.

Delavnica “Odkrijmo svoje sence” z Majo je druga v seriji treh delavnic, ki jih je Maja pripravila za vas z namenom, da na lahek in igriv način, a z globokim uvidom, sami odpirate vrata svojega življenja. Delavnica bo potekala v Centru Dehtenje, Rimska cesta 8 v Ljubljani v četrtek, 21. oktobra od 18.30 do 20.30. Maja je pripravila še dve delavnici iz istega sklopa vodenega samospoznavanja, in sicer “Napolnite čašo življenja” in “Moje partnerstvo”, ki se bosta odvili 7. oktobra in 4. novembra 2021. Vsaka delavnica je samostojna celota, lahko se udeležite le ene ali pa vseh treh. Cena posamezne delavnice je 30 euro, vseh treh skupaj v primeru predplačila pa 80 euro.

Kaj potrebujete: pisalo, beležko in željo po spremembi.

Prijazno vabljeni! Opravite s sencami!

Scroll to Top